Έκλεισε με νίκη την χρονιά η ΔΟΞΑΣ 2016

Στον αναβληθεν αγώνα για την 12η αγωνιστική η ΔΟΞΑ 2016 πέτυχε την 12η νίκη της

με αντίπαλο τον Μέντεκα Καλαμαριάς, στο φετινό πρωτάθλημα για την Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Σ’όλη την διάρκεια του αγώνα η ομάδα μας έχει την εδαφική υπεροχή και κατοχή, δημιούργησε φάσεις, έφτιαξε όμορφους συνδυασμούς πετυχαίνονται δύο τέρματα ένα σε κάθε ημίχρονο με Βασιλική Μπαντή.

Ήταν μια άκρως επιτυχημένη χρονιά που βασίστηκε στην σωστή λειτουργία του τρίπτυχου Διοίκηση-προπονητής-παίκτριες. Η διοίκηση έθεσε τον στόχο από την πρώτη στιγμή και σ’όλη την χρονιά ήταν παντού δίνοντας λύσεις σε όλα τα προβλήματα. Η επιλογή του προπονητή μας Κώστα Τερζή ήταν πολυτέλεια για την Κατηγορία, η αξία του γνώστη και μεγάλη, δούλεψε με μεγάλη όρεξη και συνέπεια αξιοποιώντας όλο το υλικό και αναδιαμόρφωσε ριζικά όλη την ομάδα, παίζοντας όμορφο και σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Και φυσικά οι παίκτριες-αθλήτριες που προσπάθησαν πολλή, δέθηκαν μεταξύ τους φτιάχνοντας ένα ομοιογενές σύνολο μέσα σένα όμορφο οικογενειακό κλίμα.

Να μην ξεχάσουμε τους φιλάθλους μας και χορηγούς μας που ήταν πάντα εκεί δίπλα στη ομάδα και πρόσφεραν τα πάντα, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!

Καλή συνάντηση στην νέα αγωνιστική περίοδο, όπου μας περιμένουν νέες προκλήσεις!!!!!

Pin It
  • +30 697 227 1290
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Privacy Policy
Tell your friends!