Δράμα wine Trail

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το δράμα wine Trail στην περιοχή της ανδριανής εκδήλωση που διοργανώνεται τα τελευταία 3 χρόνια.

Στην εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται διαδρομή 12 χιλιομέτρων η οποία πέρα από τα πανέμορφα μέρη της ανδριανής περνάει και μέσα από τα 4 Οινοποιεία της περιοχής. Η προσέλευση των αθλητών ήταν μεγάλη και η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν και οι ομάδες μας οι οποίες τόσο ο Ηρακλής Ανδριανής όσο και η Δόξα 2016 δήλωσαν παρών βοηθώντας εθελοντικά τους διοργανωτές στην υλοποίηση της εκδήλωσης. Αναλάβαμε να δροσισουμε τους αθλητές στα δυο στεκ που στήθηκαν στην διαδρομή των 12 χιλιομέτρων. Ηταν μία ωραία εκδήλωση με μεγάλο ενδιαφέρον και να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές και σε όλους τους φορείς που συμμετείχαν για την υλοποίηση της.

Οι ομάδες μας δηλώνουν παρών σε κάθε εκδήλωση του δήμου που σκοπό εχουν να αναδείξουν το τοπικό στοιχείο καθώς επίσης και τον αθλητισμό ένα κομμάτι που μας αφορά άμεσα. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως το αφήσαμε για τους αθλητές της ομάδας που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Pin It
  • +30 697 227 1290
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Privacy Policy
Tell your friends!