• Αρχική
  • Ακαδημία
  • Προπονητές Ακαδημίας

Προπονητές Ακαδημίας Δόξα 2016

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΕΥΗ

Προπονήτρια Ακαδημίας Κ-14

Ξεκίνησε σε ηλικία 18 χρονών το ποδόσφαιρο στο Μεντεκα Καλαμαριάς σαν Αμυντικό χαφ και Τερματοφύλακας για 4 μήνες από οπού μεταγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης όπου αγωνίστηκε 5χρόνια στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής. Τον Αύγουστο του 2019 γίνεται η βασική Τερματοφύλακας της ΔΟΞΑΣ 2016.

Έχει καταγωγή από τα Γιαννιτσά και έχει σπουδαίες επιτυχίες στο άθλημα του TAEKWONDO (5η Παγκόσμια θέση). Βρίσκεται στο τελικό στάδιο για το πτυχίο στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. ΘΕΣ/ΚΗΣ όπου σπουδάζει ενώ έχει πάρει το UEFA C.

Πιστεύει ότι υπάρχει ανάπτυξη στην χώρα μας στον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου και αυτό φαίνεται με την δημιουργία ακαδημιών για κοριτσάκια σε όλη την Ελλάδα. Για να συνεχιστεί αυτή η ανάπτυξη και να προχωρήσει το γυναικείο ποδόσφαιρο θα πρέπει να ασχοληθούν οι πλέον κατάλληλοι και μόνο πιστοποιημένοι προπονητές.

ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Προπονήτρια Ακαδημίας Κ-10/Κ-12

Ενασχόληση με το ποδόσφαιρο:

  • 'Βασίλισσα της Θράκης', Ξάνθη, 2012-2019, Πρωτάθλημα Γ Εθνικής (2015)
  • 'Δόξα 2016', Δράμα, 2019-σήμερα

Προπονητική εμπειρία:

  • Ακαδημία Ποδοσφαίρου 'Ασπίδα Ξάνθης' Τμήμα Bambini (2018-2019)

Το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα για την Ελισάβετ προοδεύει, όχι ‘όμως γοργά. Γυναικείες ομάδες και ακαδημίες κοριτσιών συγκροτούνται συνεχώς ανά την Ελλάδα και προσελκύουν συνεχώς όλο και περισσότερο κόσμο στο να ασχοληθεί ενεργά πλέον με αυτό. Είτε λέγεται αθλήτρια, είτε παράγοντας, είτε γονιός, είτε φίλος της εκάστοτε ομάδας. Σίγουρα όμως, απέχουμε από τα ευρωπαϊκά πρότυπα και από τις χώρες που το γυναικείο ποδόσφαιρο βρίσκεται σε περίοπτη θέση αντίστοιχου του αντρικού.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Γυναικών "ΔΟΞΑ 2016"

Υπεύθυνος Ακαδημίας : Λαζόγλου Φωτεινή
Τηλέφωνο: 6932681566

Νικομήδειας ΙΑ ΔΡΑΜΑ Τ.Κ. 66100
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Pin It
  • +30 697 227 1290
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Privacy Policy
Tell your friends!