• Αρχική
  • Ακαδημία
  • Προπονητές Ακαδημίας

Προπονητές Ακαδημίας Δόξα 2016

ΒΕΡΒΕΡΙΔΟΥ ΕΥΗ

Προπονήτρια Ακαδημίας Κ-10

Ξεκίνησε την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο από την ηλικία των 10χρονων έως τα 17 στην Ηλιουπολη Θες/νίκης και μετέπειτα Άρη Θεσσαλονίκης καθώς ο τόπος κατοικίας της είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης.

Την τριετία 2016-2019 βρίσκεται στον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου όπου κατακτά δυο πρωταθλήματα και ισάριθμες ανόδους.Σπουδες: ΤΕΦΑΑ ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗΣ με ιδικότητα ποδόσφαιρο καθώς και πτυχίο UEFA C. Η εμπειρία της σαν προπονήτρια είναι μικρή με αγοράκια την προηγούμενη χρόνια στην ακαδημία του ΑΙΑ ΕΥΟΣΜΟΥ (πρακτική) ενώ την φετινή χρονιά είχε την ευκαιρία να της εμπιστευτεί η ομάδα της ΔΟΞΑΣ 2016 τα μικρότερα κορίτσια της Κ-10.

Η χημεία που μπορεί να αναπτύξει με κάθε ένα παιδί ξεχωριστά στην ακαδημία είναι μοναδική και κίνητρο μεγάλο να ασχοληθείς με μικρά παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Πιστευει ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι πολύ υποβαθμισμένο και ερασιτεχνικό σε σχέση με το εξωτερικό,ενώ ολοένα και περισσότερες προσπάθειες γίνονται ώστε να αναβαθμιστεί και να προβληθεί και αυτό μπορούμε να το δούμε μέσα από τις ακαδημίες που γεμίζουν όλο και με περισσότερα κορίτσια.

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΕΥΗ

Προπονήτρια Ακαδημίας Κ-14

Ξεκίνησε σε ηλικία 18 χρονών το ποδόσφαιρο στο Μεντεκα Καλαμαριάς σαν Αμυντικό χαφ και Τερματοφύλακας για 4 μήνες από οπού μεταγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης όπου αγωνίστηκε 5χρόνια στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής. Τον Αύγουστο του 2019 γίνεται η βασική Τερματοφύλακας της ΔΟΞΑΣ 2016.

Έχει καταγωγή από τα Γιαννιτσά και έχει σπουδαίες επιτυχίες στο άθλημα του TAEKWONDO (5η Παγκόσμια θέση). Βρίσκεται στο τελικό στάδιο για το πτυχίο στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. ΘΕΣ/ΚΗΣ όπου σπουδάζει ενώ έχει πάρει το UEFA C.

Πιστεύει ότι υπάρχει ανάπτυξη στην χώρα μας στον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου και αυτό φαίνεται με την δημιουργία ακαδημιών για κοριτσάκια σε όλη την Ελλάδα. Για να συνεχιστεί αυτή η ανάπτυξη και να προχωρήσει το γυναικείο ποδόσφαιρο θα πρέπει να ασχοληθούν οι πλέον κατάλληλοι και μόνο πιστοποιημένοι προπονητές.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Γυναικών "ΔΟΞΑ 2016"

Υπεύθυνος Ακαδημίας : Λαζόγλου Φωτεινή
Τηλέφωνο: 6932681566

Νικομήδειας ΙΑ ΔΡΑΜΑ Τ.Κ. 66100
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Pin It
  • +30 697 227 1290
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Privacy Policy
Tell your friends!