Ναλμπάντη Ελισάβετ………Επιστροφή στην δράση!!!!

Την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο μια από τις ποιο άτυχες αθλήτριες σε θέμα τραυματισμού

ήταν η Ελισάβετ Ναλμπάντη. Μια από τις δυσκολότερες των περιπτώσεων στέρησε την αθλήτρια μας από τους αγωνιστικούς χώρους και σε εμάς την πολύτιμη παρουσία της.

Βέβαια, ο χρόνος είναι ο καλύτερος ιατρός, όπου με την ρωμαλέα ψυχική της δύναμη, την επιμονή και υπομονή που την διακρίνει και την γιγάντια προσπάθεια της βρίσκεται υγιής στην ποδοσφαιρική δράση.

Η ίδια η αθλήτρια δηλώνει τα παρακάτω για την περιπέτεια του τραυματισμού της και την επιστροφή της. “ Η περσινή χρονιά ήταν μια διαφορετική χρονιά για εμένα καθώς κλήθηκα να αντιμετωπίσω τον ίδιο μου τον εαυτό και όχι κάποια αντίπαλη ομάδα. Η διαδρομή της αποθεραπείας είναι μοναχική, αθλήτριες με αντίστοιχο τραυματισμό σίγουρα αντιλαμβάνονται ακριβώς, και αρκετά χρονοβόρα.

Η διοίκηση της ομάδας ήταν από την πρώτη στιγμή πραγματικά δίπλα σε εμένα και την οικογένεια μου. Θέλω να τους ευχαριστήσω και δημόσια και να τονίσω την σημασία του να είναι ο σύλλογος δίπλα στις αθλήτριες σε τέτοιες ατυχές στιγμές. Ευχαριστώ επίσης τις συμπαίκτριες μου για την αμείωτη συμπαράσταση τους όλους αυτούς τους μήνες, τον γιατρό και τον φυσικοθεραπευτή μου για την υπέροχη δουλειά τους.

Χαίρομαι που έχω επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της ομάδας μου και εύχομαι να είμαστε υγιείς για μια όμορφη ποδοσφαιρική χρονιά!

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!!!!!!!!!

Pin It
  • +30 697 227 1290
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Privacy Policy
Tell your friends!