Συνέντευξη της Θεοδώρας Σωμάδη στο ΟRAGIASPORT-DRAMAS.GR

1. Πως ξεκίνησες τον αθλητισμό και τι ήταν αυτό που σε έστρεψε στο ποδόσφαιρο.

Ο αθλητισμός υπήρχε στην οικογένεια εξ αίτιας του πατέρα μου και της θείας μου, άρα μου πέρασαν την αγάπη τους για τον αθλητισμό και ξεκίνησα και εγώ δοκιμάζοντας διάφορα αθλήματα. Στη γειτονιά όμως με την παρέα μου όλη μέρα ήμασταν με μια μπάλα στα πόδια άρα αναμενόμενο ήταν να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο. Όταν λοιπόν έμαθα πως υπάρχει γυναικεία ομάδα στην πόλη μου δεν δίστασα να πάω να δοκιμάσω.

2. Συναισθήματα για το ποδόσφαιρο…..για το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα το οποίο ξεκίνησε σαν ανδροκρατούμενο όμως βλέπουμε ότι και οι γυναίκες τα καταφέρνουν εξίσου καλά άρα αυτό από μόνο του είναι μια ικανοποίηση για μια γυναίκα πόσο μάλλον για μια γυναίκα που ασχολείται με αυτό. Ακόμα το ποδόσφαιρο είναι ένα διπολικό, κάθε παιχνίδι φέρει μαζί του πολλά αντιφατικά συναισθήματα χαρά, απογοήτευση, ευτυχία, θυμός αλλά και πολλά άλλα.

3. Ποιοι στόχοι της ομάδας για την φετινή πρόκληση της Α Εθνικής ….και ποιοι οι προσωπικοί σου στόχοι.

Φέτος είναι μία ιστορική χρονιά για εμάς καθώς είναι η πρώτη μας χρονιά στην Α’ εθνική κατηγορία και ο κύριος στόχος είναι η παραμονή μας σε αυτήν. Προσωπικά θέλω να εξελίσσομαι κάθε μέρα για να μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου όσο το δυνατόν περισσότερο.

4. Βοήθεια από τον κόσμο της Δράμας.

Η βοήθεια από τον κόσμο της Δράμας υπάρχει αλλά όχι στο επιθυμητό επίπεδο. Γι’ αυτό θέλουμε να προωθήσουμε το γυναικείο ποδόσφαιρο και να φέρουμε περισσότερο κόσμο κοντά μας.

5. Διαφορές γυναικείου με ανδρικό ποδόσφαιρο.

Υπάρχουν εμφανής διαφορές μεταξύ των δύο. Πρώτο και κύριο είναι το επίπεδο του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα είναι ακόμα σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Επίσης το ανδρικό ποδόσφαιρο είναι πιο διαδεδομένο και πιο αποδεκτό, αυτό συμβαίνει γιατί το γυναικείο ποδόσφαιρο δεν υποστηρίζεται από τον κόσμο αλλά και από τα Μ.Μ.Ε.

6. Πως περνάς την καθημερινότητα σου….σε βοηθάει στην εξέλιξη της ...η Δόξα 2016.

Όταν ανήκεις σε μια ομάδα ανήκεις σε ένα σύνολο και αυτό σε βοηθάει σε πολλά πράγματα στην καθημερινότητά σου. Η ΔΟΞΑ 2016 για μένα δεν είναι απλά μια ομάδα την θεωρώ 2η οικογένεια μου. Άρα όπως η οικογένεια μου με βοηθάει έτσι και η ΔΟΞΑ και όταν λέω ΔΟΞΑ εννοώ τις συμπαίκτριες μου, τον προπονητή μου, τον πρόεδρο και όλη την διοίκηση που είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε.

7. Κορωνοιος…...συναισθήματα …..πως θα αντιμετωπίσεις αυτήν την ιδιαιτερότητα.

Αυτή η πανδημία είναι για όλους μας κάτι πρωτόγνωρο. Για τους αθλητές είναι ακόμα πιο δύσκολο να κλειστούν σε ένα σπίτι χωρίς προπονήσεις και αγώνες. Αυτό όμως είναι αναγκαίο να γίνει για να επανέλθουμε στην κανονικότητα. Οπότε δεν έχω παρά να ακολουθώ τις εντολές και τα προγράμματα του προπονητή μας για ατομική άθληση και να κάνω υπομονή για να επιστρέψουμε στο γήπεδο.

8. Μια ευχή για την νέα χρονιά.

Εύχομαι όλες οι ομάδες να έχουν μια υγιής χρονιά.

Pin It
  • +30 697 227 1290
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Privacy Policy
Tell your friends!