Επαγγελματικές συμβουλές για να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση

Η εμπιστοσύνη είναι σκληρή, ακόμη και ως επαγγελματίας παίκτης αγωνίζομαι με αυτό.

Καθ’ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, έμαθα να κερδίζω περισσότερη αυτοπεποίθηση χάρη στη βοήθεια των προπονητών μου, των συμπατριωτών μου και μαθαίνοντας μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα μοιραστώ στο τέλος! Δεν χρειάζεται να είστε ο καλύτερος παίκτης για να είστε σίγουροι, οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει. Ξέρω ότι όταν ανεβαίνω στο γήπεδο με αυτοπεποίθηση ότι έβαλα στη δουλειά, το παιχνίδι μου είναι μια αντανάκλαση - παίζω τα καλύτερα.

es

Συμβουλές για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης στο γήπεδο:

1)Εάν μπορείτε να πάρετε ένα προηγούμενο παιχνίδι ή μια ταινία εξάσκησης, μελετήστε το. Διαλέξτε δύο ή τρία πράγματα που κάνατε καλά και μερικά πράγματα στα οποία μπορείτε να εργαστείτε. Μοιραστείτε αυτήν τη φορά με τον προπονητή σας ή έναν συμπαίκτη σας και ζητήστε τα σχόλιά τους. Επιτρέποντας προοπτικές και επιλογές θα σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε ως παίκτης.

2) Παρακολουθήστε επαγγελματικά παιχνίδια από τις αγαπημένες σας ομάδες είτε πρόκειται για ομάδα σας. Αυτό είναι ένα μεγάλο μέρος της μάθησης. Όταν βλέπετε τις σωστές κινήσεις σε υψηλό επίπεδο, μπορείτε να μιμηθείτε αυτές τις δεξιότητες, τις κινήσεις και τις κινήσεις και να τις εξασκηθείτε. Όταν έχετε τη γνώση του τι κάνουν οι επαγγελματίες, έχετε αυξημένο επίπεδο συνειδητοποίησης.

3) Γράψτε τα πράγματα που πρέπει να εργαστείτε ή να βελτιώσετε. Κανείς δεν είναι τέλειος και είναι σε θέση να επισημάνει αυτό που δεν είστε σίγουροι μπορεί να σας βοηθήσει να εργαστείτε σε αυτό, ώστε να είστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Μοιραστείτε αυτές τις σημειώσεις με τον προπονητή και τους συμπαίκτες σας, ώστε να σας βοηθήσουν να εργαστείτε σε αυτές τις ευκαιρίες. Η καταγραφή του μπορεί να βοηθήσει ως υπενθύμιση πριν από το παιχνίδι για πράγματα που πρέπει να θυμάστε και να προβληματιστείτε.

4) Όταν έρθει το παιχνίδι, τα πρώτα λεπτά παίζουν πολύ απλά. Νιώστε άνετα με ό, τι συμβαίνει γύρω σας. Παίξτε το εύκολο πέρασμα, αποκτήστε μια αίσθηση για το παιχνίδι, πάρτε μια βαθιά ανάσα. Το να μην αφήσετε την αδρεναλίνη σας να αναλάβει θα επιτρέψει στο μυαλό σας να παραμείνει καθαρό και συγκεντρωμένο.

5) Απολαύστε το! Εμπιστευτείτε ότι έχετε κάνει τη δουλειά. Η ζωή είναι να διασκεδάζεις και να απολαμβάνεις αυτό που κάνεις. Είμαι πολύ ανταγωνιστικός άνθρωπος και μπαίνω στο παιχνίδι, αλλά όταν το απολαμβάνω και διασκεδάζω είναι όταν είμαι πιο σίγουρος και παίζω το καλύτερο.

Γράφτηκε από την πρέσβη της Lady Baller Jordan Jesolva. Στην Ιορδανία μεγάλωσε παίζοντας στην περιοχή Orange County με μια ομάδα που ονομάζεται Breakaway και από εκεί ήταν αρκετά τυχερή για να παίξει με μερικές αμερικανικές εθνικές ομάδες νέων κατά τη διάρκεια των ετών. Μετά από μια επιτυχημένη καριέρα στο Πανεπιστήμιο Santa Clara, πήγε στην προ-σεζόν με τον Seattle Reign αλλά λόγω τραυματισμού έπρεπε να μειώσει τη σεζόν της. Την περασμένη σεζόν έπαιξε στη Νορβηγία στο Toppserian για την Stabaek FC.

Πηγή: soccergrlprobs.com

Pin It
  • +30 697 227 1290
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Privacy Policy
Tell your friends!