Εάν δώσετε σε ένα κορίτσι μια μπάλα ποδοσφαίρου

Εάν δώσεις σε ένα κορίτσι μια μπάλα ποδοσφαίρου, θα θέλει και ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικών παπουτσιών μαζί.

Θα της αγοράσετε το πιο αξιολάτρευτο ζευγάρι ποδοσφαιρικών παπουτσιών, και στη συνέχεια, πιθανότατα θα θέλει και κάποιες κάλτσες.

k1

Όσο περισσότερα παιχνίδια ποδοσφαίρου συλλέγει, τόσο περισσότερο χώρο θα καταλάβει. Οπότε θα πρέπει να της πάρετε μια τσάντα ποδοσφαίρου - φυσικά με τον αγαπημένο της αριθμό. Πιθανότατα θα περάσει ώρες τραβώντας το χέρι σας, παρακαλώντας να βγείτε έξω στην αυλή και να παίξετε ποδόσφαιρο μαζί της, παρόλο που ίσως θέλετε να καθίσετε και να χαλαρώσετε μετά την κουραστική μέρα στη δουλειά που είχατε. Αλλά φυσικά, δεν μπορείτε να πείτε όχι.

k2

Θα την διδάξετε υπομονετικά πώς γίνεται η ντρίμπλα πως να περάσει και να σουτάρει, καθώς βλέπετε το πρόσωπό της να ανάβει με κάθε νέο πράγμα που μαθαίνει. Δεν θα θέλει να επιστρέψει στο σπίτι για γεύμα, ανεξάρτητα από το πόσο εξασθενίζει το φως και μόλις με δυσκολία βλέπει. Τελικά, το μικρό δίχτυ ποδοσφαίρου παιχνιδιού στο οποίο σουτάρει θα γίνει πολύ μικρό και θα θελήσει να δει πόσο καλά μπορεί να σουτάρει μια μπάλα σε ένα δίχτυ πραγματικού μεγέθους με τη νέα του παπούτσια και μπάλα και θα σας ζητήσει να την οδηγήσετε στο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Θα φέρετε από το γρασίδι λεκέδες, βρωμιά, γρατζουνιές και μώλωπες. Θα είναι αδύνατο να χάσετε πόσο ευτυχισμένη είναι σε αυτό το νέο έδαφος. Πιθανότατα θα χαμογελάσει, θα γελάσει και θα τρέξει μέχρι το σημείο της πλήρους εξάντλησης και δεν θα σας αφήσει να φύγετε. Καθώς βελτιώνεται στην ντρίμπλα και στα γυρίσματα και στα περάσματα, θα θέλει φίλους να παίξουν αυτό το νέο αγαπημένο παιχνίδι. Τότε θα πάρεις αυτό το κορίτσι μια φανέλα. Και όταν ένα κορίτσι παίρνει μια φανέλα, θα θέλει μια ομάδα ...

Και μετά η ζωή όπως γνωρίζετε θα αλλάξει ...
Δεν θα υπάρχουν πλέον τεμπέλικά Σαββατοκύριακα παρακολουθώντας τηλεόραση ή ταξίδια και βόλτες. Κάθε λεπτό του χρόνου σας θα αφιερώνεται, μεταφέροντας μπάλες ποδοσφαίρου και κώνους και βρώμικα παπούτσια και αυτοκίνητα γεμάτα με μικρά κορίτσια που παίζουν ποδόσφαιρο. Το αυτοκίνητό σας θα μετατραπεί από ένα τακτοποιημένο, πρόσφατα πλυμένο αυτοκίνητο σε ένα όχημα με λάσπη, γεμάτο γρασίδι. Και το σπίτι σας μπορεί να είναι χάος. Και τα ρούχα δεν θα έχουν ποτέ τέλος. Και το καλάθι παπουτσιών σας μπορεί να συσσωρευτεί μέχρι το ταβάνι. Και όλα αυτά γιατί δώσατε σε ένα κορίτσι μια μπάλα ποδοσφαίρου.

Τα σαββατοκύριακα σας θα περάσουν στον καυτό ήλιο ή στην παγωμένη ατμόσφαιρα. Και τα σαββατοκύριακα της θα αφιερωθούν κερδίζοντας εμπιστοσύνη, μαθαίνοντας νέες δεξιότητες και κάνοντας νέους φίλους.

Το χαμόγελό της θα μεγαλώνει και θα μεγαλώνει. Και κάθε χρόνο θα παίζει με αυτήν την μπάλα ποδοσφαίρου, θα γίνεται όλο και καλύτερη. Η αγάπη της για το παιχνίδι και η εσωτερική της δύναμη θα αυξηθεί παράλληλα με το μέγεθος της φανέλας. Και θα είστε εκεί την ημέρα που θα πετύχει το πρώτο της γκολ ή θα κάνει την πρώτη της μεγάλη ποδοσφαιρική ενέργεια. Και θα σε κάνει υπερήφανο, τόσο περήφανος που θα το πείτε σε όλους τους φίλους και συναδέλφους σας.

k7

Και ακριβώς μπροστά στα μάτια σας, αυτό το μικρό κορίτσι θα μετατραπεί σε μια αθλήτρια, το οποίο αγνόησε μια κούκλα Barbie πριν από πολύ καιρό, απλώς και μόνο επειδή της έδωσες μια μπάλα ποδοσφαίρου μια φορά.

Όταν δίνεις σε ένα κορίτσι μια μπάλα ποδοσφαίρου, της δίνεις πολύ περισσότερα από μια μπάλα. Της δίνεις ένα όνειρο και ένα μέρος για να μάθεις για τη ζωή. Ένα πεδίο που την διδάσκει ότι μπορεί να είναι οτιδήποτε θέλει να είναι. Ότι μπορεί να ωθήσει τα όριά της και να έχει την αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσει οτιδήποτε της φέρνει η ζωή. Και θα είναι η πιο τυχερή κοπέλα με όλα αυτά τα πράγματα, απλώς και μόνο επειδή δώσατε σε ένα κορίτσι μια μπάλα ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια, μια μέρα, πολλά χρόνια από σήμερα, θα επιστρέψει στο σπίτι για να σας επισκεφτεί και να βρει την παλιά μπάλα ποδοσφαίρου στη γωνία και την φανέλα της κάτω από μερικά κουτιά. Και θα τα πάρει και θα συνειδητοποιήσει αμέσως ότι όταν έδωσες σε αυτό το κορίτσι μια μπάλα ποδοσφαίρου, της έδωσες επίσης μια παιδική ηλικία που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Θα σε αγκαλιάσει, και εκείνη τη στιγμή θα συνειδητοποιήσεις ότι όλα όσα παραιτήθηκες κατά τη διάρκεια του δρόμου, άξιζαν.

k8

Όλα επειδή δώσατε σε ένα κορίτσι μια μπάλα ποδοσφαίρου ..

Πηγηή: soccergrlprobs.com

Pin It
  • +30 697 227 1290
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Privacy Policy
Tell your friends!