Ιστορικό

H Προσπάθεια για την δημιουργία της ομάδας ΔΟΞΑΣ 2016, ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2016 από ανθρώπους που αγαπούν το γυναικείο ποδόσφαιρο και ήθελαν να δώσουν την ευκαιρία σε όλα τα κορίτσια του Νομού Δράμας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής που τους ενδιαφέρει το άθλημα να ζήσουν τις όμορφες στιγμές που προσφέρει ο ‘βασιλιάς των σπορ.

Σκοπός γενικότερα του σωματείου είναι η ανάπτυξη και διάδοση του αθλητισμού, κάθε κλάδου της σωματικής αγωγής και γενικά η ανάπτυξη και εξύψωση του αθλητικού πνεύματος, της σωματικής και πνευματικής καλλιέργειας.

Από την αρχή δημιουργήθηκαν τμήματα εκμάθησης ποδοσφαίρου αποκλειστικά για κορίτσια, σε ηλικίες από 14 ετών και πάνω και η δίψα για την στρογγυλή ‘θεά’ ξεπέρασε την αναμενόμενη προσδοκία μας.

Η συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Εθνικής της Ε.Π.Ο. ήταν δεδομένη, όπου από την πρώτη χρονιά λειτουργίας ‘χτίστηκαν’ οι στέρεες βάσεις για την δημιουργίας μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.

Βέβαια εάν θέλεις να έχεις παρόν αλλά και μέλλον στο ποδόσφαιρο, πρέπει να οργανώσεις και τις κατάλληλες υποδομές. Η Ακαδημία που δημιουργήθηκε απευθύνθηκε σε κορίτσια από 5 έως 13 ετών που παίρνουν μέρος στα παιδικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Δράμας.

Με την σοβαρή και συνεχή δουλειά που γίνετε στην Ακαδημία, αλλά και με υπομονή και επιμονή στις νέες γενεές είναι σίγουρο ότι την κατάλληλη ώρα θα θερίσουμε τους καρπούς της προσπάθειας αθλητριών-γονέων-προπονητών και διοίκησης.

Πιστεύουμε σαν ΔΟΞΑ 2016, ότι το ταλέντο και Αγάπη για το ποδόσφαιρο από τις σημερινές Ελληνίδες είναι διάχυτο και απέραντο και σαν Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Γυναικών θα προσπαθήσουμε να είμαστε Μαζί τους, Αρωγοί και Συνοδοιπόροι στην προσπάθεια τους.

Pin It
  • +30 697 227 1290
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Privacy Policy
Tell your friends!